Ouder-Kind Verbindingsdag

Is het voor jullie ook tijd om te investeren in de relatie met je kind? Wij bieden jullie een waardevolle kans om op een actieve manier aan de slag te gaan, om elkaar op een andere manier te leren kennen.

 

Bij Villa Verbinding zijn wij ervan overtuigd dat een fijne relatie tussen ouders en kinderen een basis vormt voor de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en het leren omgaan met lastige gevoelens, situaties en conflicten.

 

Voor de jongere:

Ken je het gevoel dat je ouders je niet begrijpen? Heb je het vaak helemaal met ze gehad? Of denk je: ‘Laat maar, ik ga mijn ouders er niet mee belasten?’
Voel je je toch vaak alleen en verdrietig en zou je eigenlijk willen dat je ouders even alle tijd en aandacht voor jou hebben? Kortom zou je graag een betere relatie met je ouders willen? 

Wij willen jullie hierbij helpen! 

 

Door de waan van de dag kunnen we elkaar uit het oog verliezen. Ondanks het verlangen en de inspanningen er voor je kind te zijn, lukt het soms toch niet om elkaar te begrijpen in wat belangrijk voor jullie is. Je kind trekt zich terug, je komt sneller in conflicten en het lukt onvoldoende om het contact te herstellen.

Ook als jullie het goed hebben maar je hebt behoefte om op een positieve en actieve manier in jullie relatie te investeren, zijn jullie van harte welkom.

 

Wij nodigen jullie graag uit voor onze Villa Verbindingsdag!

Gedurende de dag werken we in verschillende samenstellingen zodat er naast het delen met elkaar ook ruimte is voor uitwisseling met andere jongeren en andere ouders. We creëren ruimte voor het maken van plezier, een goed gesprek, een wandeling in het bos en een gezamenlijke lunch. 

 

  • Voor wie: Jongere (13-18 jaar) met één van hun ouders/verzorgers.
  • Wanneer: 2 april 2023
  • Waar: Villa Verbinding, Landgoed Zonnestraal Loosdrechtse Bos 21d, Hilversum
  • Kosten: 225,- per ouder-kind incl koffie, thee, tussendoortjes en lunch. Mocht ons tarief een probleem zijn, neem contact met ons op.
  • Door wie: Petra Kruijdenberg en Leonie van Vilsteren. 

 

Aanmelden 

Meld je aan bij Leonie via leonie@villa-verbinding.nl of door te bellen: 06-820440