Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden bij Villa Verbinding, neem dan contact met ons op per mail via: welkom@villa-verbinding.nl 
Vanwege onze werkzaamheden zijn we per mail beter bereikbaar dan telefonisch.

Wanneer wij een aanmelding binnen krijgen, vermeld dan graag uw telefoonnummer dan wordt u teruggebeld door onze aanmeldcoördinator. Deze bespreekt kort uw vraag en kijkt met u samen of ons aanbod passend is. Tevens bespreken we eventuele wachttijden. Let op: als u wacht op een reactie via de mail van ons, controleer dan graag even of deze niet in uw spam terecht gekomen is.

Indien de aanmelding akkoord is planning wij een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit doen we bij voorkeur bij twee behandelaren.

Betreft het een aanmelding voor een kind jonger dan 16 jaar sturen wij u een toestemmingsformulier. Wij vragen u deze getekend naar ons terug te sturen binnen 2 weken. Anders zijn wij helaas genoodzaakt anderen voorrang te geven op de wachtlijst.

Wachttijden

Wij hebben helaas wisselende wachttijden. Neem contact met ons op voor de huidige stand van zaken. 

Verwijzers
Als verwijzer nodigen we u uit om laagdrempelig contact met ons op te nemen op bovenstaande nummers (Volwassenen en Ouderen 06-43298282, Kinderen en Jongeren 06-19069890). Een mogelijkheid is een appje te sturen met uw gegevens om een tijd te plannen telefonisch contact te hebben, zo kunnen wij beter garanderen beschikbaar te zijn. Wij denken graag mee of wij uw cliënt een passend aanbod kunnen doen.

U kunt een verwijzing sturen via Zorgdomein of naar welkom@villa-verbinding.nl