Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden bij Villa Verbinding, neem dan contact met ons op per mail via: welkom@villa-verbinding.nl 
Let op: wij hebben op dit moment helaas een aanmeldstop (tot feb. 2023)

Vanwege onze werkzaamheden zijn we per mail beter bereikbaar dan telefonisch.

Wanneer wij een aanmelding binnen krijgen, vermeld dan graag uw telefoonnummer dan wordt u teruggebeld door onze aanmeldcoördinator. Deze bespreekt kort uw vraag en kijkt met u samen of ons aanbod passend is. Tevens bespreken we eventuele wachttijden. Let op: als u wacht op een reactie via de mail van ons, controleer dan graag even of deze niet in uw spam terecht gekomen is.

Indien de aanmelding akkoord is planning wij een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit doen we bij voorkeur bij twee behandelaren.

Betreft het een aanmelding voor een kind jonger dan 16 jaar sturen wij u een toestemmingsformulier. Wij vragen u deze getekend naar ons terug te sturen binnen 2 weken. Anders zijn wij helaas genoodzaakt anderen voorrang te geven op de wachtlijst.

Wachttijden
We hebben tot onze spijt het besluit moeten nemen om in december 2022 en januari 2023 een aanmeldstop in te stellen. We hopen daarna weer beschikbaar te zijn voor nieuwe aanmeldingen.

Verwijzers
Als verwijzer nodigen we u uit om laagdrempelig contact met ons op te nemen op bovenstaande nummers (Volwassenen en Ouderen 06-43298282, Kinderen en Jongeren 06-19069890). Wij denken graag mee of wij uw cliënt een passend aanbod kunnen doen.

U kunt een verwijzing sturen via Zorgdomein of naar welkom@villa-verbinding.nl.