Aanmelden

Aanmelden

Per 1 december 2021 gaat Villa Verbinding officieel open. Heeft u eerder een vraag of ben u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via welkom@villa-verbinding.nl

Om uzelf of uw kind aan te melden bij Villa Verbinding vragen wij u om gebruik te maken van het contactformulier.

Wanneer wij een aanmelding binnen krijgen wordt u teruggebeld door onze aanmeldcoördinator. Deze bespreekt kort uw vraag en kijkt met u samen of ons aanbod passend is. Tevens bespreken we eventuele wachttijden.

Indien de aanmelding akkoord is planning wij een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit doen we altijd bij twee behandelaren.

Betreft het een aanmelding voor een kind jonger dan 16 jaar sturen wij u een toestemmingsformulier. Wij vragen u deze getekend naar ons terug te sturen binnen 2 weken. Anders zijn wij helaas genoodzaakt anderen voorrang te geven op de wachtlijst.

Wachttijden
Per 1 december 2021 gaat Villa Verbinding open. Actuele wachttijden worden op deze website gepubliceerd. In ieder geval hanteren wij enkel een wachttijd tot intake. Dit betekent dat u direct na het kennismakingsgesprek kan starten met de behandeling.

Verwijzers
Als verwijzer nodigen we u uit om laagdrempelig contact met ons op te nemen. Wij denken graag mee of wij uw cliënt een passend aanbod kunnen doen.