Over ons

Contactgegevens

Marlies Lenstra

Marlies Lenstra

Mijn naam is Marlies Lenstra en ik ben GZ-psycholoog en Relatie- en Gezinstherapeut. Ik ben getrouwd en ben moeder van drie kinderen. Als kind ben ik veel verhuisd en heb ik met mijn gezin in verschillende landen gewoond. Hierdoor heb ik veel van de wereld mogen zien, en ik geloof dat ik hierdoor een nieuwsgierige, niet oordelende blik heb die ik altijd meeneem in mijn werk. Deze ervaring heeft me ook geleerd hoe belangrijk je gezin is als stabiele basis op de moeilijke momenten in het leven.

Na mijn afstuderen in Edinburgh, Schotland heb ik een aantal jaar bij grote instellingen gewerkt, o.a. op de afdelingen persoonlijkheidsproblematiek en trauma waar ik ook ben geschoold in EMDR behandelingen. Na het afronden van de GZ-opleiding en de opleiding tot systeemtherapeut ben ik steeds meer ervaring op gaan doen in het werken met gezinnen en stellen. Ik heb gemerkt dat hier absoluut mijn passie ligt. Het oprichten van Villa Verbinding is voor mij een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt.

"De momenten dat ik met gezinnen of stellen in de kamer zit en er is weer een moment van verbinding, die zijn zo waardevol."

Ik ervaar het werken met cliënten iedere keer weer als een bijzondere zoektocht. De momenten dat ik met gezinnen of stellen in de kamer zit en er is weer een moment van verbinding, die zijn zo waardevol. In therapie gaan vereist moed en veranderen is niet altijd makkelijk, maar ik doe altijd mijn best om jullie daarbij te helpen. Dit hele proces en deze zoektocht gaat vaak gepaard met een traan maar dikwijls ook met een lach.

Bij Villa Verbinding werk ik zowel met kinderen als volwassenen en geef ik EFT- en ABFT behandelingen en geef ik de Houd me Vast cursussen. Tevens doe ik traumabehandeling. Naast mijn werk als therapeut ben ik docent en ben ik NVRG supervisor i.o.

Ontdek de rest van het team