Over ons

Contactgegevens

Marjanneke Slinger

Marjanneke Slinger

Mijn naam is Marjanneke Slinger en ik ben Gz-psycholoog en Relatie- en Gezinstherapeut. 

Mijn oma zei altijd “Wat u niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.” Dat is voor mij een belangrijke waarde die terugkomt in behandelingen. Ik verhoud me tot cliënten hoe ik zelf zou willen worden benaderd: respectvol, zonder oordeel en medelevend, maar ook met ruimte voor humor.

"In contact met cliënten vind ik het belangrijk om nieuwsgierig te zijn, goed te luisteren en verhalen werkelijk te kunnen begrijpen in een bredere context."

Na een aantal jaren in de journalistiek ben ik sinds 2010 werkzaam als psycholoog. Ik heb tijdens mijn werk bij PsyQ, I-psy en MoleMann ervaring opgedaan in het behandelen van verschillende klachtenbeelden en ben geschoold in EFT en traumabehandelingen als EMDR en NET (Narratieve Exposure Therapie).

Steeds meer is me duidelijk geworden hoe essentieel het in de behandelingen is om belangrijke anderen te betrekken, omdat het verbeteren van relaties de sleutel is voor herstel.

In contact met cliënten vind ik het belangrijk om nieuwsgierig te zijn, goed te luisteren en verhalen werkelijk te kunnen begrijpen in een bredere context. Dan kunnen we samen ontdekken welke patronen er zijn ontstaan in relaties en kan ik gezinsleden ondersteunen in het meer uitspreken naar elkaar van moeilijke emoties of onderwerpen. Want dat is uiteindelijk waardoor je je beter gaat voelen.

Bij Villa Verbinding geef ik relatie- en gezinsbehandelingen, groepsbehandeling en traumabehandeling.

Maak kennis met de rest van het team